EKOtid AB

EKOtid erbjuder kundanpassade ekonomitjänster genom personligt engagemang och med hög kvalitet. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, lönehantering, budget, prognos, analys och en massa annat.

Din roll

Är du en erfaren ekonom och är nyfiken på att bli konsult och arbeta mot spännande branscher och företag? Vi är intresserade av dig som har en bakgrund inom redovisning och bokslut som gärna har jobbat i en konsultroll tidigare, det är dock inget krav. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Konsultation i digitala miljöer
  • Kundansvar

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning och har flera års erfarenhet av att arbeta med redovisning och bokslut. Det är inget krav men du får gärna ha erfarenhet av att tidigare ha arbetat i rollen som konsult och har en vana av att arbeta mot flertalet olika kunder. Som person är du serviceinriktad och du drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder. Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

Ansökan
Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. För ytterligare information är du välkommen att kontakta ansvarig HR konsult David Dahlblom på 070-301 99 80.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och kommer därför hantera urvalet löpande. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt – dock senast den 5/12.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2021/67
Publicerat 2021-11-11
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Tillbaka till lediga jobb