Epiroc

Vill du vara med och utveckla och leda Epirocs globala Support inom PLM Solutions?

Som ledare för PLM-support kommer du ansvara för att bygga, utveckla och leda det globala supportteamet i Sverige, Kina, Indien, och USA.

Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa!

Om tjänsten
Du kommer arbeta med att leda vår supportorganisation inom PLM (Product Lifecycle Management) och dess funktion. Du ansvarar för att coacha, stötta och utveckla 10 tekniskt duktiga medarbetare och konsulter. Du leder även arbetet med att utveckla och förbättra våra rutiner och processer för att ständigt säkerställa den bästa servicen med högt kundfokus.

Du medverkar till att bygga nära relationer med våra slutanvändare, andra funktioner inom Epiroc och kollegor internt. PLM Solutions arbetar med planering, projektledning och förvaltning. Vårt mål är att detta sker under effektivitet, god leveransförmåga från supporten men även genom utbildning till våra PLM användare.

Du ingår i PLMs ledningsgrupp tillsammans med fyra drivna och positiva kollegor vilket innebär att du även får vara med och bidra till hela PLM Solutions fortsatta resa och utveckling. Inom ledningsgruppen arbetar vi utifrån lyhördhet, ärlighet och handlingskraft.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda, inspirera och utveckla ett team i förändring. Gärna med erfarenhet från området support och/eller utbildning. Har du dessutom kunskaper inom PLM ser vi det som meriterande.

Du har universitetsexamen och/eller gedigen erfarenhet från liknande roll. Har du erfarenhet från arbete inom teknik/IT samt arbete i en global organisation och förstår kulturella skillnader och utmaningar ser vi det som positivt. Du är van att använda engelska, både muntligt och skriftligt vilket krävs då det är vårt koncernspråk inom Epiroc. Resor kan förekomma i tjänsten.

För att lyckas i rollen tror vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och en kommunikativ ledare. Du inspirerar och utmanar ditt team på ett naturligt sätt, är lyhörd och självgående men har alltid samarbete som första prioritet där laget går före jaget. Du är strukturerad och ett mod att förändra och driva utveckling.

Att jobba på Epiroc
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss på Epiroc får du möjligheten att vara med och påverka och göra skillnad!

Vill du veta mer om detta spännande uppdrag så ring rekryterande chef Anna Löfgren på 073-275 47 13 eller Rekryteringskonsult Maria Roseen, Oak Consulting på 070-259 05 07.

Epiroc
Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och råvaruindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar bolaget innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror. Bolaget grundades i Stockholm och har passionerade medarbetare som samarbetar och ger support till kunder i över 150 länder. Läs mer på www.epirocgroup.com.

 

Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 november. Vi ser fram mot att få ta del av ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Maria Roseen, 070-259 05 07.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/76
Kontakt
  • Maria Roseen, 070-259 05 07
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-25

Tillbaka till lediga jobb