Nethouse Sverige AB

Nethouse söker HR-chef med starkt rekryteringsfokus!

Välkommen till ett varmt, engagerat och affärsdrivet gäng med mycket på gång.

Vill du arbeta i ett bolag som tänker nytt och är i ständig tillväxt, med en kultur där medarbetaren är den viktigaste tillgången och där skratt på jobbet uppmuntras?

Då ska du bli en Nethousare!

 

Om rollen

Hos oss på Nethouse står HR-& rekryteringsfrågorna i fokus!

I rollen som HR-chef hos oss får du möjligheten att arbeta brett med HR & rekrytering där du ansvarar för, driver och utvecklar Nethouse HR- & rekryteringsprocesser och aktiviteter såväl strategiskt som operativt. Du får möjlighet att vara med och påverka företagets tillväxtresa och stötta chefer och medarbetare genom ett konsultativt och coachande förhållningssätt. 

 

Du kommer även arbeta med:

  • Organisations- och ledarutveckling
  • Kultur- och värderingsfrågor
  • Förändringsarbete
  • Arbetsrätt och förhandlingar

 

Du är direkt underställd VD och självklart en del i vår ledningsgrupp.

 

Vem är du

Vi söker dig med utbildning inom området samt några års erfarenhet från liknande roll. Du har erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete där rekrytering varit stor del av din vardag, gärna från en konsultdriven miljö. Du är van och trivs med att självständigt arbeta brett med HR-frågorna och det är viktigt att du trivs i en verksamhet präglad av ett högt tempo i en föränderlig miljö med stort fokus på affären.

Som person är du modig och lyhörd. Du är en relationsbyggare och kulturbärare med stort intresse för människor och förmågan att skapa förtroendefulla dialoger. Du arbetar strategiskt men trivs även i det operativa. Du är handlingskraftig och drivande med ödmjukhet och viljan att skapa förankring och bjuda in till dialog. Du har en målinriktad inställning i kombination med ett coachande förhållningssätt och har alltid en strävan att åstadkomma goda resultat tillsammans med verksamheten.

 

Passar vi dig?

Gemensamt för oss Nethousare är ett starkt fokus på engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet.

Vi erbjuder dig en flexibel, hybrid arbetsmiljö med ett förmånligt pensionspaket och möjlighet till löneväxling. Hos oss kan du ta ut en förmånscykel och ett friskvårdsbidrag som gör skillnad. Vi har 30 dagars semester och du har balans i livet är för oss en hjärtefråga.

 

Om oss på Nethouse

Nethouse är ett IT-konsultbolag som utvecklar och tar ansvar för applikationer och IT-miljöer som alltid måste fungera.

Vi hjälper verksamheter att lösa sin tekniska skuld och samtidigt dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter. Vi verkar i nära partnerskap med våra kunder och tror på långa och förtroendefulla relationer.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag 130 medarbetare i Örebro, Borlänge och Linköping.

Nethouse ingår i CombinedX, en familj av specialistbolag inom digitalisering och automatisering.

Kontakt

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 28/8. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2022/49
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-28

Tillbaka till lediga jobb