Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland söker en kommunikationsansvarig med passion för att förmedla värdeskapande budskap. Har du höjden att leda och driva den kommunikativa verksamheten?

Vad innebär rollen?

Som kommunikationsansvarig på Handelskammaren Värmland har du det övergripande ansvaret för vår kommunikationsstrategi och du projektleder samt genomför kommunikationsinsatserna.

I en mindre organisation som vår innebär rollen en omsättning av strategin i praktiken. I nära samspel med andra kollegor tar du fram strategier i ett långsiktigt perspektiv samtidigt som du jobbar operativt med löpande kommunikation och genomförande av aktiviteter samt projekt. 

Ansvar för varumärkesstrategiska frågor ingår i arbetet, som också handlar om att omvärldsbevaka ur ett kommunikationsperspektiv. Dessutom kommer du att nätverka, skapa, utveckla och driva innehåll, samordna och paketera koncept och aktiviteter samt få ut dessa i olika kanaler.

Du är trygg i det digitala kommunikations- och medielandskapet och vet hur man når fram i olika kanaler. Din drivkraft för att fortsätta utveckla den digitala kommunikationen kommer att säkerställa att vi når ut och får genomslagskraft för såväl medlemsrekrytering som för Handelskammarens utbud i stort.

Att inspirera och driva ”berättelsen om Värmland”, skapa engagemang och bibehålla samt stärka relationen med våra medlemmar är oerhört viktigt, liksom att positionera oss med en stark och tydlig röst i samhällsdebatten.

 

Vi tror att du kommer att uppleva rollen både som stimulerande och rolig om du;

  • älskar kommunikation i ett brett perspektiv
  • är en stjärna på att formulera och skriva bl. a nyheter, presstexter, inbjudningar, debattartiklar och remissvar
  • har verktygslådan för att ta kommunikationsansvaret och erfarenhet av att stärka varumärken, men också av att bedriva påverkansarbete
  • trivs i en snabbrörlig organisation med hög puls där ingen dag är den andra lik och kan på ett flexibelt sätt snabbt ställa om och agera på olika uppgifter
  • drivs av att producera och leverera konkreta resultat
  • är orädd att utmana invanda tankemönster, kommer med idéer för att utveckla och förbättra
  • har ett genuint samhällsintresse och trivs med externa kontakter och utåtriktade aktiviteter
  • är en van projektledare med beställarerfarenhet
  • är kreativ med intresse för färg och form och rör dig vant i publiceringsverktyg för sociala medier, wordpress och nyhetsbrevstjänster.

För att vara trygg i din kompetens och kunna fungera som ett stöd till dina kollegor i kommunikationsfrågor har du dokumenterad erfarenhet av kvalificerat arbete med kommunikation samt akademisk utbildning inom området.

Vill du utveckla och utvecklas tillsammans med oss? Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med EKSTAM Executive Search & Selection.

Välkommen att kontakta Ann Ekstam, 0733 – 94 64 26 eller besök ekstamsearch.se

Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 maj.

 

Om Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland är en oberoende och privat finansierad förening för företag i Värmland. Tillsammans är vi över 1100 medlemsföretag som jobbar för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen. Vi gör det genom att vara en röst, en mötesplats och en internationell hubb.

Vår vision för Värmland 2040 är tydlig: Vi ska vara en dragningskraft, världen ska känna av oss, kunskapen ska ena oss och vi ska stå för hållbarhet.

Med över hundra års erfarenhet är vi långsiktiga och uthålliga, samtidigt som vi är aktuella, snabbfotade och på’t. Alltid med hjärta för och i Värmland.

Vi har en kultur som präglas av ständig rörelse, nyfikenhet och öppenhet för nya idéer som skapar värde för våra medlemmar. Vi har superengagerade medarbetare, jobbar tillsammans och har väldigt roligt på jobbet. 

 

Läs mer på handelskammarenvarmland.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/27
Kontakt
  • Ann Ekstam, +46 733 94 64 26
Publicerat 2021-04-22
Sista ansökningsdag 2021-05-12

Tillbaka till lediga jobb