Robust Ståldörrar AB

Robust AB ingår sedan i maj 2019 Novofermkoncernen. Novoferm är en av Europas största leverantörer av dörrar och entréer. Tillsammans med Novoferm bygger vi en stabil och trygg grund att växa från i Skandinavien.

Robust AB tillverkar och säljer säkerhetsdörrar och branddörrar för kontor, bostäder och industri. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 50 år utvecklats och producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt. Våra portar, glasade dörrar och övriga produkter tillverkas i våra egenägda fabriker i främst Tyskland men även övriga Europa. I Örebro har vi nyligen öppnat ett säljkontor och vår ambition är att växa och ta marknadsandelar!

Controller till Robust Ståldörrar

Vill du vara med på en spännande resa där du får ansvara för den interna redovisningen samtidigt som du har ett nära samarbete med verksamheten?

Då tycker vi du ska läsa vidare!

Du välkomnas in i vår organisation där du blir en viktig spelare!

I rollen som Controller arbetar du nära verksamheten och har ständig dialog med såväl säljare som produktionen.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Controller hos oss på Robust arbetar du med att ansvara för, driva och fokusera på den interna redovisningen med analys- & uppföljningsarbete bl a kopplat till våra kunder, produkter och marginaler. Du arbetar med förberedande och uppföljning av KPI:er, för- och efterkalkyler samt månads-och årsbokslut.

Övriga arbetsuppgifter som ingår:

  • Driva förändringskrav gällande rapporteringsprocessen
  • Identifiera och implementera processförbättringar
  • Upprätta budget samt prognosrapporter
  • Utgöra ett strategiskt och operativt stöd i ekonomiska frågor till olika funktionschefer

Rapportering till moderbolaget ingår också i din roll.

Du är underställd VD och ingår i ledningsgruppen. Du är placerad på vårt kontor i Nykroppa för att ha nära till vår produktion som du supportar på olika sätt.

I rollen får du möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och själv kunna påverka din framtida utveckling tillsammans med oss!

Resor kan förekomma i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som har en naturligt kommunikativ ådra och trivs med att supporta och samarbeta med olika människor och avdelningar inom organisationen. Du har en mycket god analytisk förmåga och är intresserad av analysen i siffrorna men även helheten och affären. Du gillar struktur, ordning och reda och har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem. Förbättringsarbete ligger väldigt naturligt för dig, du är en viktig spelare för att  utveckla processer och rutiner och du delar alltid med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande och vågar ta för dig. Du är också prestigelös och har en hög social förmåga.
Du bör också trivas med att själv driva din arbetsvardag framåt men ser även samarbete och att bidra till teamet som viktigt!

Du har akademisk utbildning inom ekonomi, har jobbat mycket med redovisning och du har goda datakunskaper i MSOffice-paketet. Robust Ståldörrar har Monitor som sitt affärssystem, har du erfarenhet av just det affärssystemet är det meriterande men ej något krav.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor om tjänsten kontakta några av Oaks HR-konsulter, Helena Fiedler mobil 070-5919033 alternativt Caroline Nilsson mobil 072-9916539. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 31/8.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nykroppa
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2022/55
Kontakt
  • Helena Fiedler, HR-konsult, Oak Consulting , 070-5919033
  • Caroline Nilsson, HR-konsult, Oak Consulting, 072-9916539
Publicerat 2022-07-06
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Tillbaka till lediga jobb