Närkefrakt

Närkefrakt är en lastbilscentral med ett drygt 90-tal delägare som är både våra ägare och produktionsresurser. Vår huvudverksamhet är transporter men vi har även egen jordförsäljning, verkstad mm. Vi finns i ett av Sveriges bästa logistiklägen och för år 2022 är vår estimerade omsättning c:a 870 mkr. Vi är både ett litet och ett stort företag då vi är 65 anställda vilket medför korta beslutsvägar men sysselsätter c:a 550 personer i samarbete med våra delägare.

 

Ekonomiassistent till Närkefrakt 


Vi söker en driven ekonomiassistent till Närkefrakts nya fräscha kontor på Pilängen. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även trivs att arbeta i grupp. Arbetet präglas av ett växlande tempo där ni i ett team stöttar upp för varandra. En självklarhet och förutsättning för att du ska trivas i tjänsten är att du är en strukturerad person, noggrann och ansvarstagande. Inga detaljer undgår dig samtidigt som du har en effektivitet i ditt arbete och håller ett gott tempo. Vi uppskattar om du har viljan att utveckla dina arbetsuppgifter likväl som att du är nyfiken på nya uppgifter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning samt avstämningar och att ta fram underlag för bokslut mm.


Vi tror att du

- Har ett stort eget driv samt förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem och Office-paketet.
- Är öppensinnad, snabblärd och har inga problem att hantera stora mängder data.

Kvalifikationer
Du som söker har en relevant högskole- eller universitetsutbildning eller tar examen nu i sommar. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du vill utvecklas och bygga vidare på din kompetens. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande - så sök redan idag!

Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till Pernilla Nyström på telefon 070-491 59 65.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Kontakt
  • Pernilla Nyström, HR-konsult, 070-4915965
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb